Hoofdmonteur Luchtkanalen Grow4Airtechnology

Hoofdmonteur Luchtkanalen Grow4Airtechnology

Ben jij niet bang om de hoogte in te gaan en wil jij graag werken in een bedrijf met doorgroeimogelijkheden? Lees dan snel verder, want dan zoeken wij jou!

Als monteur luchtkanalen ben jij verantwoordelijk voor het ophangen van de luchtkanalen op locatie door middel van het nauwkeurig lezen van de technische tekening. Je bent op diverse locaties in het land aan het werk, denk hierbij aan het bij verschillende projecten door heel Nederland. Het werk is afwisselend met elke keer een andere uitdaging, omdat je op zoveel verschillende plekken aan het werk bent. Je voert de werkzaamheden grotendeels binnen uit en af en toe op het dak.

Kortom een uitdagende en afwisellende functie!

Wat ga je doen?

Wij bieden:

Salaris tussen de €2550 – €3450;
25 vakantiedagen + 13 ADV dagen (o.b.v. 40 uur);
Al je reisuren worden vergoed;
Overuren worden met 135% uitbetaald;
Doorgroeimogelijkheden tot bijvoorbeeld chef monteur en montageleider;
Leuke extraatjes, borrel voor de zomer- en wintervakantie en leuke bedrijfsuitjes.

Wij vragen:

Het kunnen lezen van technische tekeningen is een pré;
Je hebt geen hoogtevrees;
In het bezit van een rijbewijs B en E is een pré;
In het bezit van een VCA-vol is een pré.

Over het bedrijf waar je komt te werken:

Dit bedrijf heeft al meer dan 60 jaar ervaring met luchtkanalen en metaalbewerking. Ze zetten zich in om een duurzame en lange termijn relatie aan te gaan met hun partners en kritisch mee te denken in de samenwerking. Zo zorgen ze ervoor dat ze de beste kwaliteit kunnen leveren aan hun partners. Wat dit bedrijf uniek maakt is dat ze veel investeren in hun werknemers, er worden leuke bedrijfsuitjes georganiseerd en is er altijd voor de zomer- en wintervakantie een gezamenlijke borrel. Er wordt gewerkt om de beste kwaliteit te leveren, maar daarnaast is er ruimte voor een lolletje en gezelligheid met collega’s.

Over Grow4 Air Technology BV

Grow4 Air Technology BV is dé werkgever voor vakspecialisten. Op zoek naar een baan? Of heb je het gevoel dat je op werkgebied meer waard bent? Onze ervaren intercedent helpen jou in je zoektocht naar de baan die bij je past. En bij top bedrijven in jouw buurt. Ben je eenmaal aan het werk dan helpen wij jou met het zetten van de volgende stap. Of je al een ervaren kracht bent of het vak juist nog moet leren. Grow4 Air Technology BV is jouw ticket naar vast werk. Naast jouw baan regelen wij ook alles eromheen. Zodat jij lekker aan de slag kan zonder zorgen. Je weet gewoon dat met Grow4 Air Technology BV alles goed geregeld is.

Wat heb je nodig:

Nu solliciteren?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘Solliciteer nu!’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteer nu voor:

Hoofdmonteur Luchtkanalen Grow4Airtechnology