Hulpmonteur luchtkanalen Grow4Airtechnology

Hulpmonteur luchtkanalen Grow4Airtechnology

Jij staat nog aan de start van jouw carrière en bent op zoek naar een bedrijf dat jou een vak wil leren. De ervaren monteurs bij dit bedrijf leiden je op tot een professionele monteur luchtkanalen. Het enige dat jij hoeft te hebben is zin in een uitdaging en twee rechterhanden. Ben je nog onervaren? Geen probleem, dit vak leren zij jou graag! Kom fulltime bij dit bedrijf in Barneveld werken en verdien een salaris tot €3.000,- bruto per maand.

Wat ga je doen?

Het bedrijf waar je komt te werken is een metaalbewerkingsbedrijf welke is gespecialiseerd in het maken van luchtkanalen voor luchtbehandelingsinstallaties. Deze luchtkanalen ga jij uiteindelijk installeren bij de klant. Klanten zoals: de Ziekenhuis Sneek, Microsoft Middenmeer en het WTC Rotterdam. Mooie opdrachtgevers om je steentje aan bij te kunnen dragen! Het gaat hier om een gezellig familiebedrijf met zo’n 40 collega’s. De cultuur? Lekker nuchter, maar wél ambitieus. Je gaat op pad met een ervaren monteur naar afwisselende locaties en projecten. Hier ga je meewerken aan het monteren van luchtkanalen. Je gaat leren om tekening te lezen en de luchtkanalen naar aanleiding hiervan aan te sluiten. Je leert iedere dag door te zien, luisteren en vooral te doen. Jouw toekomst? Misschien draag jij jouw opgedane kennis over een paar jaar wel over als chef monteur of montageleider bij dit mooie bedrijf!

Werken via Grow4 Air Technology BV betekent voor jou

Gegarandeerd goede arbeidsvoorwaarden en een mooi salaris
Vooruitzicht op een vaste baan
Een baan passend bij jouw wensen en eisen
Gratis coaching, scholing en ontwikkeling
We staan dagelijks voor jou klaar via whatsapp, chat, telefoon of mail

Over Grow4 Air Technology BV

Grow4 Air Technology BV is dé werkgever voor vakspecialisten. Op zoek naar een baan? Of heb je het gevoel dat je op werkgebied meer waard bent? Onze ervaren intercedent helpen jou in je zoektocht naar de baan die bij je past. En bij top bedrijven in jouw buurt. Ben je eenmaal aan het werk dan helpen wij jou met het zetten van de volgende stap. Of je al een ervaren kracht bent of het vak juist nog moet leren. Grow4 Air Technology BV is jouw ticket naar vast werk. Naast jouw baan regelen wij ook alles eromheen. Zodat jij lekker aan de slag kan zonder zorgen. Je weet gewoon dat met Grow4 Air Technology BV alles goed geregeld is.

Wat bieden wij jou
Echte teamspirit; één team, één taak
Gloednieuw Hilti gereedschap
Een VCA certificaat
Een bouwradio, zodat jij jouw favoriete hits kan luisteren
Salaris tot €3.000,- bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring

Wat vragen we van jou als Hulpmonteur Luchtkanalen?

Je hebt passie voor techniek en werkt graag met je handen
Hoogtes zijn voor jou geen punt, je komt soms werken op 20 meter hoogte.
Je vindt het niet erg om af en toe langer door te werken en houdt van een afwisselende werkomgeving
Woonachtig in de omgeving Noord-Holland/Zuid-Holland

Wat heb je nodig:

Nu solliciteren?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘Solliciteer nu!’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteer nu voor:

Hulpmonteur luchtkanalen Grow4Airtechnology